2008. május 21., szerda

Vizsgaidőszak

Élek ám (hajjaj!!! :-)))))), csak most vannak a vizsgák, amiket valahogy most jól esik komolyan venni, mert megvan az eredménye, úgyhogy nagy tanulásban vagyok, és nem akarom, hogy legyen időm írni.

(Vannak napok, amikor egyáltalán nem is kapcsolom be a gépet, nem is hiányzik cseppet sem. Csak olyankor teszem, mint most is, amikor adatot kell kutatni.)

De mivel már két hete kettesével veszem a vizsgákat keddenként (nekem az az egyetem nap még ilyenkor is, az előző félévben is minden vizsga keddre rendeződött, ez most sincs másképp hálistennek), jövő héten már végzek is a mostani vizsgaidőszakkal :-)))). Meg hihetetlen jó dolgokat kell tanulnom, nincs olyan tárgy egyszerűen, amit ne imádnék tanulni, elképesztő lelkesítő az egész. Pont ezért pedig valahogy könnyen belemegy a fejembe minden. Szóval még egy szűk hét és vége.

Na AKKOR majd lesz időm írni, fogok is.

7 megjegyzés:

OZ írta...

Az jó. Már kezdtem aggódni... :-))

caminopangea írta...

:-))))

victoria.lambert írta...

Most mire tanulsz? ;)

victoria.lambert írta...

Most épp mmint...

caminopangea írta...

igen vicces vagy :-))
az irodalomra és a szj-ra... az azért nem lesz gyenge. egyébként rengeteg anyagot keresek az irodalomhoz, hogy ne érjenek meglepetések, mint tegnap... :-D merthogy vannak részek, amiket ebben sem látok át annyira a homálytól. pl a szőr gawaines cuccot, hogy hogy jön a képbe, meg hogy mi az összefüggés a yeats-cel, vagy az artúrnál a szerzők és művek, amik hozzájárultak a legendákhoz... azt sem tudom hogy keressek rá, hogy felfedje a google a titkos neveket és mű címeket :-D. mindegy, keddig még van pár nap... majd max hamar hazahúzok a buliból szombaton, mert ugye ez mennyivel kellemesebb, mint bulizni reggelig...
báj dö uéj: te nem tanulsz? te is jössz kedden mindkettőből, nem?

OZ írta...

Szőr Gawainnel és Artúrral kapcsolatban talán a Gyalog-galopp tud segíteni... Kölcsönadjam? :-))

caminopangea írta...

há hóóógyne! csak ne kedd előtt, de utána meg már minek is loool :-D
mindegy, már sokat hallottam róla ellenben nem láttam még, és mindenképp érdekel, úgyhogy jöhet. kedd után meg végtelen időm is lesz megtekinteni.
valami filmcím listát is ígértél valamikor régesrég... na most akkor már az is aktuális lehet :-)))