2007. december 31., hétfő

Leltár helyett


Először azt gondoltam, hogy leltárt írok, de arra már nincs időm, mert indul a buliba vivő vonatom, és kicsit elnéztem az órát. Meg aztán annyira sok dolog van, amit most még nem jó szívvel írnék bele a leltárba, hogy inkább "pihenek" (hehe, mert pont pihenés vár rám...) rá egyet és majd holnap megírom, ha úgy gondolom. Aztán lehet, hogy megtartom magamnak a leltáramat. Túlságosan sokminden történt ebben az évben, ha csak végiggondolom is beleszédülök. Szóval majd inkább a pezsgőtől szédülgetek kicsit később :-D.

Viszont kívánni azért kívánok. Mindenkinek mást. Mindenkinek azt, amilyennek a legnagyobb szüksége szerint kívánja az új esztendőt. Kinek egészségeset, kinek vidámságosabbat, kinek az-igazi-megtalálósat, kinek boldog-babázósat, kinek beteljesítő-hivatásosat, kinek munkahely-találósat, kinek sikeres-érettségizőset/diplomázósat/felvételizőset, kinek lakásfelújító-otthonteremtőset, kinek jobb-kedvűset, kinek megnyugvósat, kinek könyv-megjelenőset, kinek elengedőset, kinek spirituálisan-haladósat, kinek több-szereteteset, kinek kevésbé-önimádósat-másokra-jobban-odafigyelőset, kinek barátokra-találósat-jobban-kinyílósat, kinek önmagára-találósat, és mindenkinek gazdagabbat, kevésbé-stresszeset, békességesebbet, az életben-könnyebben-boldogulósat, bátrabbat, tudatosabbat és egyre áldottabbat.

És milyen új évet magamnak? Magamnak az ideinél sokkal boldogabbat, jobb emberismeret képességét, azt, hogy újra láthassam azokat, akiket nagyon szeretek, és iszonyúan hiányoznak, mert messze kerültem tőlük (Mötyő is ilyen ám...), körültekintőbb párválasztást, azt, hogy jobb érzékkel ki tudjam választani azokat az embereket, akikkel egymást inspirálva felfelé haladunk szellemileg, lelkileg és spirituálisan, és nem lefelé... És bátorságot arra, hogy a kellő időben (a legelső jelnél) kitegyem az életemből azt, ami láthatóan nem jó...

Hát így.

Nincsenek megjegyzések: